Ring til os på: 40503013

Ring på: 40 50 30 13.

Radon er en gasart, der overalt i Danmark siver op fra undergrunden. Når den radioaktive luftart, der hverken kan ses eller lugtes, trænger ind i din bolig, vil du automatisk indånde den. Dermed udsættes særligt dine lunger for den radioaktive stråling. Det er bl.a. derfor, at radon formodes at være skyld i op til 300 årlige dødsfald.

Radon kommer ind i boligen igennem revner og sprækker i gulve og fundamenter. Skal man i gang med en renovering af ens hjem, er det derfor vigtigt, at tænke radon med ind i starten af byggeriet. Selv hvis det er en 1. sal, der skal renoveres, da det kan hæve forekomsterne af radon i boligen. 

JJ Tag & Byg ApS har gennemført uddannelse i radon sikring af bygninger, både nye og gamle.

Vi kan hjælpe med vejledende måling af radon i indeluften og vejlede i, hvordan man kan undgå for store koncentrationer af den radioaktive gasart i bygninger.

Og skulle I ønske det, kan vi hjælpe med udførslen.


JJ Tag & Byg ApS
Tømrermester og energivejleder Jesper Jørgensen
Orebyvej 50E, 4990 Sakskøbing.
40 50 30 13.

Vi står altid klar til at vejlede vores kunder og give dem et tilbud, der er specifikt tilpasset de nødvendige behov. Dette gælder både i forhold til pris, tid og materialer. Du kan derfor til enhver tid ringe til vores telefon på nummeret: 40 50 30 13 - og husk, det koster ikke noget at spørge.


ENERGIVEJLEDNING

TØMRER OG SNEDKER

Kontakt os