Hero billede

Radon vejledning

Radon er en gasart, der overalt i Danmark siver op fra undergrunden. Når den radioaktive luftart, der hverken kan ses eller lugtes, trænger ind i din bolig, vil du automatisk indånde den. Dermed udsættes særligt dine lunger for den radioaktive stråling. Det er bl.a. derfor, at radon formodes at være skyld i op til 300 årlige dødsfald.

Radon kommer ind i boligen igennem revner og sprækker i gulve og fundamenter. Skal man i gang med en renovering af ens hjem, er det derfor vigtigt, at tænke radon med ind i starten af byggeriet. Selv hvis det er en 1. sal, der skal renoveres, da det kan hæve forekomsterne af radon i boligen. 

JJ Tag & Byg ApS har gennemført uddannelse i radon sikring af bygninger, både nye og gamle.

Vi kan hjælpe med vejledende måling af radon i indeluften og vejlede i, hvordan man kan undgå for store koncentrationer af den radioaktive gasart i bygninger.

Og skulle I ønske det, kan vi hjælpe med udførslen.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at JJ Tag & Byg ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere